#ODEAANDESUPERGIRLS

NL: Onlangs lanceerde VONCKEN een speciale actie rondom de release van de Supergirlvideoclip, #odeaandesupergirls genaamd. Hij vroeg iedereen om onder de videopost op zijn facebookpagina hun eigen helden te taggen en daarmee een ode te brengen aan hun supergirls. Uit alle odes werd 1 winnaar gekozen die een live serenade van VONCKEN mocht geven aan haar Supergirl. Danielle was de winnares  van de #odeaandesupergirls actie en afgelopen zondag verraste zij haar moeder Irene met een ode speciaal voor haar. Het werd een prachtige surprise die flink binnenkwam bij zowel Danielle als Irene! Bekijk het videoverslag HIER

EN: Recenty VONCKEN launched a special campaign around the release of the Supergirl videoclip, called #odeaandesupergirls. He asked his fans to tag someone who is very special to them and bring an ode to them online. One of the ode's won a live serenade by VONCKEN for her Supergirl. Danielle was the winner and she got to surprise her mother Irene with a live ode. Watch the video report HERE

Bart Voncken