Duet 'Broken Heart' ft. Elske DeWall

NL: Met de vraag van Jan Kooijman om het duet 'Broken Heart' samen met Elske DeWall te komen spelen tijdens zijn rubriek 'ochtendmuziek' op Q-music bij Mattie en Wietze, werd de song eigenlijk officieus een single. Zonder het gepland te hebben kreeg het liedje, dat Barts favoriet is op de EP, zomaar de aandacht die het verdiende. Meerdere uitnodigingen om het duet samen te spelen op nationale radio en tv volgden. Zodoende werd de song in oktober 2016 uitgebracht als single. Je beluisterd de song hier op Spotify en hier op Apple Music. De performance bij Q-Music vind je hier

EN: It was Jan Kooijman, a famous actor in the Netherlands, that brought this song to light. With his personal item on national radio station Q-Music called 'ochtendmuziek' he shines a light on 'undiscovered' songs, giving them the attention he thinks they deserve. So it happened that he heard VONCKENs EP Growing Old and couldn't keep himself from choosing this song to play to the listeners. The response was super positive and led to multiple performances of Elske and VONCKEN on national radio and tv. Wanna hear the original? Here's a link to Spotify and Apple Music. The initial performance on Q-music you can find here

Bart Voncken