VONCKEN performs with Henri PFR @ grand place Bruxelles

NL: Op 29 september stond VONCKEN samen met Henri PFR op de Grand Place in Brussel ter ere van la fête de la Fédération Wallonie-Bruxelles. Het mooiste plein van België biedt een zeer bijzondere setting om op te treden. Het was een onvergetelijke performance voor het grote publiek op het intieme plein en voor de rest van België die keken op nationale tv. Bekijk de performance HIER

EN: On september 29th, VONCKEN performed together with DJ/producer Henri PFR on the Grand Place in Bruxelles to celebrate la fête de la Fédération Wallonie-Bruxelles. The most beautiful square in the whole of Belgium is a very special place to perform. It was an unforgettable happening for the large audience on that intimidate square, and very entertaining for the rest of belgium watching it on TV. You can watch the performance HERE

Bart Voncken