VONCKEN Special guest @ 5 year Anniversary The Dirty Daddies

NL: Op het eerste gezicht lijkt de combo 'Dirty Daddies & VONCKEN' een vreemde eend in de bijt. Toch is het verschijnen van VONCKEN op de 5 jarig jubileum show van The Daddies niet uit de lucht gegrepen. Jaren terug vormde een groot deel van The Daddies een band genaamd Destine. Ze waren getekend bij Sony Music NL waar Bart hun A&R manager (artiest & repertoire) was. Samen vlogen ze op en naar naar Amerika om samen te werken aan hun muziek, videos en image. Nadat Destine besloot ermee te stoppen, ging het overgrote deel dus verder als the Dirty Daddies. En niet zonder succes. Ze speelden reeds op de grootste festivals van Nederland waaronder Concert at Sea, Zwarte Cross e.v.a. 5 Jaar later is het tijd voor een feest. Dat zal plaats vinden in Tivoli Vredenburg tijdens een uitverkochte show in de Ronda! Heb je geen tickets weten te bemachtigen? Dan weet je in ieder geval zeker dat je de avond veilig doorkomt...   

EN: The Dirty Daddies and VONCKEN don't seem to have much in common. But if you dug in their past, you would find their paths have crossed and circled around each other for quite a while. When most of the Daddies still formed a band called 'Destine' Bart worked intensively with them during their signing period at Sony Music NL. Being the A&R manager (Artist and repertoire) Bart travelled with them to the States and back, working together on the music, videos and image of the band. After Destine split up the band members formed a cover band. And they took the Netherlands by storm! Now, 5 years later the band is celebrating their 5 year anniversary october 14th with a SOLD OUT show in Tivoli Vredenburg. And Bart is joining them as a special guest! No more tickets available unfortunately. Well, at least you'll be safe...